Naslovna Kontakt Dokumenta društva Obaveštenja Galerija Aktivnosti drustva Korisni linkovi Ambasada Kube Eurocuba


Podrška Maduru i Venecuelanskom narodu  

  

- NJ.E. Dr Dia Nader de El Andari


Vaša Ekselencijo,


U ime Društva srpsko-kubanskog prijateljstva Beograd, izražavam duboko ogorčenje zbog najnovijih nasilnih događaja u Vašoj zemlji, izazvanih nesumnjivim uticajem, obukom i svakovrsnom logistikom od strane imperijalističko-fašističke vlade SAD-a.

Brutalno i varvarsko ponašanje lidera tzv.opozicije, izazivanje uličnih nemira, rušenje i uništavanje narodne imovine, sukobi sa organima reda, policijom i vojskom, veštačko priozvođenje nestašica osnovnih životnih namirnica, prljavi medijski i propagandni rat, i još mnogo toga, su dobro poznati metodi kojima Imperija i njena udarna pesnica CIA, deluju već decenijama širom planete, sa ciljem svrgavanja sa vlasti narodnih predstavnika, izabranih na demokratskim i legalnim izborima.

Uvereni smo da će slobodarski narod Venecuele kao i toliko puta do sada prepoznati svoje istinske neprijatelje, postići puno jedinstvo, i predvođen jedinim i legitimnim predsednikom Nikolas Madurom, očuvati tekovine Bolivarske Socijalističke Revolucije, i izvojevati veličanstvenu pobedu nad “Imperijom zla” i njenim satelitima u J.Americi i svetu.

To će biti pobeda koja će obradovati ceo slobodarski i većinski svet.Istovremeno, ona će predstavljati i nadu za sve one porobljene i neslobodne pojedince, narode i države, koji trpe tiraniju, naizgled nepobedivog “fašističkog kolosa” oličenog u vladi SAD-a i njihovim zapadnim slugeranjama.

Kao i do sada, uvek možete računati na našu iskrenu podršku i pomoć, uz uverenje da je svaka tiranija, kako god bila snažna, ipak nemoćna pred otporom jedinstvenog i na žrtvu spremnog naroda.

Sloboda i pravda nikada nisu ustuknuli pred silom, neslobodom i nepravdom !


!VIVA LA REVOLUCION BOLIVARIANA!

!UN ABRAZO REVOLUCIONARIO!


POTPREDSEDNIK:.

Sveto D. Dobrijević, s.r.

Beograd, 24.01.2019.


Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Bookmarks